Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Børn

Der er 149 varer.

Underkategorier

 • Støvler
  Børnestøvler Børns fødder skal man passe på. Derfor er godt fodtøj vigtigt. Bitte Sko kender fødder - og fodtøj - og forhandler derfor et bredt sortiment af børnestøvler, der forener komfort og anvendelighed. Til børn i alle aldre Der er brug for gode støvler i mange år af barnets liv, men kravene til støvlerne ændrer sig som barnet bliver ældre. En begynderstøvle henvender sig til barnet, der netop er begyndt at rejse sig og gå sine første skridt. De er ofte lettere, så de ikke bliver for tunge at slæbe rundt med for barnet. Begynderstøvler skal kunne reguleres, så de sidder til barnets fod og de skal være dejligt varme, fordi det lille barn ofte vil sidde mere stille. Du kan også bruge begynderstøvler indenfor, for at hjælpe barnet med støtte og stabilitet. De små børn har brug for praktisk fodtøj, og det primære fodtøj skal gerne kunne reguleres. Det kan være smart med en ekstra sål eller sok i gummistøvler, der ikke kan reguleres, for at støvlen sidder til. Det er vigtigt at støvlen er varm og holder vand ude, så barnet ikke skal holde sig tilbage, når det leger udenfor. De lidt større børn er aktive, og det sætter krav til støvlen. Den skal være slidstærk og brugbar. Det er en fordel hvis dit barn selv kan tage støvlen af og på, både hjemme og i institution eller skole. Støvlen skal være varm og nogenlunde vandtæt, så barnet kan udfolde sig fuldkommen når det leger. Det kan være en god ide at overveje at supplere med et par termostøvler, til de rigtigt våde dage. Når børnene bliver større, begynder de at blive mere stilbevidste. Det sætter nye krav til børnestøvlen. Den skal stadig være praktisk og anvendelig, men må samtidigt gerne se flot eller sej ud. Derfor kan det være en god ide at barnet har to par støvler: et par, der opfylder barnets ønske om stil - og et par, der kan holde fødderne varme og tørre, når der leges. Støvler året rundt Støvler til børn kan være nødvendige året rundt. Det danske vejr er omskifteligt, og ofte vådt. I sommerhalvåret er et par gode gummistøvler uundværlige, når der skal hoppes i vandpytter og leges på legepladsen i regnvejr. I overgangsperioderne kan et par gummistøvler med udtageligt foer være smarte, da de hjælper med at holde fødderne både varme og tørre. Om vinteren kan der være både koldt og vådt, og derfor er et par gode gode termostøvler praktiske, da de holder sne og sjap ude og tæerne varme - hele dagen igennem. Vælg altid et par støvler af god kvalitet, der passer til barnets fod. Gummi- og termostøvler kan nemlig ikke snøres, og sidder derfor ikke til på samme måde som andre støvler. Alle børnestøvler bør købes med 1-1,5 cm voksetillæg, så barnet har plads til at vokse over sæsonen. Tjek jævnligt at støvlen stadig passer, for børns fødder kan pludseligt vokse hurtigt. Er du i tvivl om hvilken støvle du skal vælge til dit barn? Vi står klar med råd og vejledning.
 • Sko
  Børnesko Hos Bitte Sko finder du et stort udvalg af børnesko, der opfylder både dine - og dit barns - behov. Et par gode sko er uundværlig hele året rundt. Om vinteren er det rart med et alternativ til de tungere vinterstøvler. Sko er ofte hurtigere at få af og på, og er gode når I skal være indenfor, f.eks. på indkøb. Forår og efterår er for varme til støvler, men for kolde til sandaler. Derfor er sko det oplagte valg, når du venter på årstiden for alvor slår om. Endeligt kan sommerdagene være kolde, og så er det rart med et alternativ til sandalen. Fra babyer til tweens Vi har sko til hele barnets opvækst. De krav, der sættes til børnesko, ændrer sig i takt med barnet vokser, og derfor ændrer skoene sig også. Hos os finder du:Prewalkers, til babyen der lige har lært at rejse sig. Prewalkers støtter foden, og er en hjælp når barnet skal lære at gå.  Cool kondisko, til de større børn. De findes både til drenge og piger, og giver optimal bevægelsesfrihed.  Seje sneakers og elegante pigesko til det større, stilbevidste barnBørn vokser - i mange år. Husk derfor voksetillæg i skoen, og tjek jævnligt om skoen stadig passer. Alle vores børnesko er fremstillet i den bedste kvalitet, fordi vi gerne vil passe på dit barns fødder. Vi ved, at fodtøj er vigtigt, og derfor forhandler vi det bedste mærker, såsom Bundgaard og Skechers. Det er din garanti for god kvalitet!
 • Hjemmesko
  Hjemmesko til børn Hjemmesko er en uundværlig del af dit barns garderobe, og derfor finder du hos os børnehjemmesko - af den bedste kvalitet, selvfølgelig. Både hjemme og i institution Hjemmesko kan bruges både hjemme og i institution. Ud over at holde fødderne varme, skåner hjemmesko også barnets strømper. Mange hjemmesko er også skridsikre, og sørger for at barnet ikke falder når der leges. Husk voksetillæg! Husk voksetillæg, også når du køber hjemmesko. 1-1,5 cm i voksetillæg sikrer at dit barn ikke vokser ud af hjemmeskoen lige med det samme. Sommer og vinter Vælg hjemmesko efter årstid. Om sommeren må de ikke være for varme, mens det om vinteren er vigtigt at de er varme nok - især hvis barnet opholder sig steder, hvor der er fodkoldt.
 • Sandaler
  Børnesandaler Når de lune sommerdage endeligt melder deres ankomst, bliver børnesandaler uundværlige. Barnet får luft til tæerne, og undgår varme, svedige fødder fanget i et par lukkede børnesko. I takt med barnet bliver ældre, ændrer kravene til sandalerne sig også. Derfor har vi sandaler, der dækker alle behov. 0-2 år Begyndersandaler skal sidde godt til, og have fast hælkappe. Sandalen skal støtte barnets fod, og må endeligt ikke være for stor. Den skal også gerne have en god sål, så barnet står fast når det begynder at gå omkring. 2-4 år Nu bevæger barnet sig frit omkring, og legen kan blive lidt vild. Derfor bør du gå efter lukkede sandaler med fast hælkappe. At sandalen er lukket fortil beskytter dit barns fødder, så det kan lege frit og uden bekymringer. 4+ år I takt med at barnet bliver større bliver det bedre til at passe på sig selv. Derfor behøver du ikke vælge lukkede sandaler til det større barn. Det er dog vigtigt at sandalen stadig sidder godt til - derfor er det godt med sandaler, der kan justeres med enten spænder eller velcro. Mindre voksetillæg Sandaler er mere åbne, og kan derfor risikere ikke at sidde lige så godt til. Derfor er det også vigtigt at du ikke vælger et for stort voksetillæg. Ved åbne sandaler anbefaler vi at voksetillæg max er på 1 cm. Er du i tvivl om hvilke børnesandaler, der er det bedste valg? Kontakt os - vi står klar med råd og vejledning!
 • Gummistøvler

Varer sidevis

Varer sidevis