Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Har du problemer med dine fødder?

Vi tilbyder professionel vejledning til hvordan du bedst kommer af med dit problem, det kan være indlæg eller evt. videresendelse til specialist.

Måske har du en lille bygningsfejl i foden der kan være årsagen til dit problem. Denne fejlstillinger i foden kan ofte ikke mærkes eller ses med det blotte øje. En fejlstilling i foden kan ændre gangmønsteret og dermed påvirke resten af kroppen med smerter…

I gennemsnit tager vi 7000-10000 skridt pr. dag. Det er en stor belastning af kroppen, hvis dine fødder ikke kan absorbere de stød der kommer ved hvert skridt. Dermed bliver stødene absorberet i ben eller ryg som kompensation. Forestil dig så hvis du samtidigt løber og tager ekstra mange skridt med endnu større belastning.

Hvem har brug for, eller kan få glæde af indlæg i skoene?

Det kan alle med leddegigt, diabetes, skæve storetæer, ondt i ryggen eller ondt i knæene. Har du fejlstilling i fødderne, eller problemer med at gå eller bare har trætte fødder og ben, kan indlæg i skoene være en stor hjælp.

Gennem de senste år er vi via en lang række kurser, blevet specialister i diabetes sko og vi yder en professionel vejledening af alle kunder med gigt-, diabetes og relaterede problemer.

Vi lagerfører specialsko fra New feet medical, der bruger bl.a OrthoStretch™, der er en fællesbetegnelse for en række meget elastiske materialer, der er udviklet specielt til at gøre skoene fleksible, så de tilpasser sig følsomme fødder. Materialet tilpasses designmæssigt til de enkelte sko, og kan være enten glat kalveskind eller ruskind. Materialet er åndbart og vandafvisende.

Kontakt os på 75 80 15 90 og få gratis vejliedning.