Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Dame

Der er 608 varer.

Underkategorier

 • Sko
  Damesko fra alle de kendte mærker Her finder du vores store udvalg af damesko. Hos Bitte Sko følger vi altid moden og de sidste nye trends og du er dermed sikker på at finde lige netop de par sko der opløfter dagens påklædning og fuldender dit look. Det siges, at sko er en kvindes bedste ven! Hos Bitte Sko er vi naturlig enige i dette udsagn! Om du søger flade sneakers, en komfortabel hyttesko eller en højhælet festsko, er du her sikker på at finde hvad du søger! Damesko til alle unge som ældre Hos Bitte Sko er vi altid leveringsdygtige i moderigtige sko og her på siden finder du et stort udvalg af smarte kvalitetssko fra en lang række førende producenter. Se f.eks. vore populære modeller fra:Marco Tozzi, der er tysk specialist i kreative designs og trendsættende brug af forskellige materialer til overkommelige priser. Det højtskattede sportsmærke Puma, der loyalt mod sit velkendte logo, leverer sports- og løbesko i absolut topklasse. Kappa, der er kendt for sit store produktkatalog af sko til både højkoncentreret ydelse og afslapning.Dette er blot et meget begrænset udsnit af vores store udvalg af damesko. Kig dig omkring på siden og blev inspireret af vore mange modeller. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er klar til at hjælpe dig!
 • Støvler
  Damestøvler Hos Bitte Sko finder du et stort udvalg af damestøvler, der kan opfylde ethvert behov. Uanset vejr og anvendelse har vi støvlen du mangler! Kvalitet og komfort Vores støvler er kendetegnede ved kvalitet og komfort. Vi forhandler mange store, populære mærker, som Green Comfort og Vagabond. De opfylder alle forskellige behov - sådan sikrer vi os at du kan finde netop det du ønsker dig. Til kulde eller kontor Støvler kan bruges en stor del af året. Det er dog smart at overveje hvad du skal bruge støvlen til. Hvis du skal være udenfor i den bidende kulde bør du vælge et par godt forede støvler. Befinder du dig derimod mest indenfor på kontoret vil dine fødder takke dig for par tyndere støvler, der holder fødderne tempererede. Fra knæ til ankel Støvler findes i mange udformninger. Derfor kan du hos os finde alt fra ankelstøvler til lange støvler. Ankelstøvler er lettere, men giver begrænset varme op ad benet. Lange støvler spænder fra elegante, finere støvler til robuste vinterstøvler, der kan klare enhver udfordring. I sidste ende er det et spørgsmål om smag og behag. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find støvlen, der matcher lige din stil. Med eller uden hæl Vi har både støvler med eller uden hæl. Hælen giver et flot løft og ekstra højde, men kan være til gene når du går hele dagen eller i ujævnt terræn. Vælg derfor hæl efter hvordan du vil bruge støvlen.
 • Pumps
  Pumps blev i slutningen af 1990’erne genopdaget af kvinder i hele verden. Den populære serie, ‘Sex and the City’, introducerede fodtøjet som en del af enhver kvindes garderobe. Dette har betydet at fodtøjet i dag, er populært som aldrig før. Fra pumps sko med åben eller lukket tå, til pumps i læder eller satin. Vi har pumps i alle størrelser og farver, og herunder kan du se vores udvalg. Pumps til enhver lejlighed Pumps sko har den unikke egenskab, at kunne bruges til stort set alle lejligheder, og til mange forskellige outfits. Pumps kombinerer praktiske egenskaber med stilfulde designs, og benyttes derfor af kvinder verden over. Derudover er pumps også til dig der ikke føler sig tilpas i høje stiletter, men som stadig ønsker sko med hæl.Den populære sko er perfekt til den moderne kvindes travle hverdag. Pumps sko bevarer den samme komfort gennem en hel arbejdsdag, og kan samtidig bruges til alt fra kjoler til nederdele og buksedragter.Pumps sko kan også med fordel bruges til fest og andre begivenheder. Uanset påklædning, giver pumps et elegant og feminint pift til hele outfittet.Hvilke pumps sko der passer til dig kommer helt an på dine præferencer og temperament. Vores sortiment består både af pumps med lave og brede hæle, samt pumps der minder mere om stiletter. Pumps: Behagelige sko som alle kan bære Uanset hvor flot en sko er, bør man aldrig gå på kompromis med komforten.Men udover at være et moderigtigt valg, er pumps sko også utroligt behagelige at have på.Skoene designes med en lukket ryg, som støtter op om hælen. Den forhøjede hæl giver desuden en flot kropsholdning og rank ryg, uanset højden på hælen.Derudover sidder pumps også mere løse omkring foden, hvilket kun er med til at øge komforten. Pumps er til den modebevidste kvinde, som samtidig ikke vil gå på kompromis med komforten. Pumps bruges af kvinder i alle aldre, og herunder kan du finde dit nye par pumps, og blive klar til kontoret, fest eller enhver anden anledning.
 • Højhælede
  Højhælede sko Højhælede sko er feminine og flotte, men er nogen gange hårde ved fødderne. Det behøver de dog slet ikke være. Se vores udvalg af kvalitetssko med høje hæle - og oplev glæden ved komfort i høje hæle! Til hverdag og fest Hos Bitte Sko finder du et store udvalg af sko med høje hæle. Vi har alt fra fine festsko til smukke hverdagssko - alle med en fin hæl. Med gode sko behøver du ikke begrænse højhælede sko til særlige lejligheder. Vi har også støvler og støvletter, så dine højhælede sko kan indgå i din garderobe året rundt. Når pasformen og komforten er i top bliver højhælede sko hurtigt din favorit i hverdagen! Et væld af hæle Hæle er ikke bare hæle. De findes i mange typer og højder, og hos os finder du et bredt sortiment af forskellige slags højhælede sko. Kilehælen giver god støtte under hele foden, og er god til hverdag eller hvis du ikke er vant til høje hæle. Blokhælen støtter hele hælen, og er derfor også egnet til at have på i længere tid ad gangen. Endeligt har vi tyndere hæle - og stilethæle - der kræver at du er vant til høje hæle. Vælg hæltype efter hvad du skal bruge skoen til. Jo mindre hæl, jo mere øvelse kræver det. Du kan også vælge mellem lavere og højere hæle. Lavere hæle er nemmere at gå i, og højere hæle giver en større effekt. Hvorfor vælge højhælede sko? Højhælede sko giver en flot holdning, og får dine ben til at se længere ud. Det giver et feminint, stærkt udtryk og får dig til at indtage verden med et smil. Et par flotte højhælede kan komplimentere dit festtøj og få dig til at stråle. Du kan også nemt gøre hverdagsoutfittet glamourøst med et par flotte hæle. Vores sortiment af høje hæle består af gode mærker, som Tamaris og Jana Soft Line. Når kvalitet og pasform er i orden bliver livet på høje hæle til en leg! Lad dig inspirere af vores udvalg herunder.
 • Sandaler
  Damesandaler Hos Bitte Sko har vi et imponerende udvalg af sandaler til damer. Vi fører mange forskellige mærker, der alle tilbyder noget forskelligt. Alle vores sandaler er af høj kvalitet, og forener derfor komfort og design. Med eller uden hæl Du kan vælge mellem sandaler med eller uden hæl. Hælen kan give et feminint touch, og uden hæl er du klar til dagens strabadser. Mange af sandalerne har dog bare en lille hæl, der forener komfort og stabilitet med femininitet. Til alle anledninger Sandaler kan bruges til alle anledninger. Året rundt kan de bruges som pænt fodtøj, og om sommeren er de uundværlige. De giver tæerne luft, og føles let at have på. Vores brede sortiment har sandaler til alle anledninger, hvad end det drejer sig om fest, hverdag - eller måske arbejde. Vælg sandaler efter behov, og oplev glæden ved sandaler i høj kvalitet. Gå ikke på kompromis med god stil Godt fodtøj har haft et ry for ikke at være kønt fodtøj. Sådan er det dog ikke mere! Vi har et stort udvalg af sandaler, der forener design og komfort. Vores sandaler er moderne og lækre. Du kan finde sandaler med mange forskellige stilarter. Er du til farverige, modige sandaler - eller klassiske, stilrene sandaler? Se vores store udvalg herunder, og find den sandal, der matcher lige præcis din stil. Har du brug for ekstra gode sko? Bitte Sko er specialister inden for godt fodtøj. Vi kender udfordringerne det giver når man har gigt, diabetes eller andre specielle behov, der skal tages hensyn til. Derfor forhandler vi kvalitetssandaler af mærker, der er kendt for deres exceptionelle gode pasform, støtte og komfort. Se for eksempel vores udvalg af New Feet Medical eller Green Comfort. Har du brug for råd og vejledning står vi klar. Vi deler gerne ud af vores ekspertise - for vi er glade når dine fødder er glade.
 • Ballerina
  Ballerina sko Ballerinaer er kendetegnet ved lethed og komfort, der hurtigt gør dem til en uundværlig del af din skosamling. Inspireret af balletdansernes sko har de optimal pasform, er tætsiddende og for det meste flade. Hos Bitte Sko finder du et stort udvalg af ballerinasko, der passer til enhver stil og smag. Så du er sikker på at finde noget der falder i lige præcis din smag! Til hverdag og fest Ballerinasko findes i et utal af varianter. De kan være lige fra sporty til elegante - og alt derimellem. Derfor kan du bruge dem både til hverdag og fest. Vælg et par ballerinaer, du kan bruge til alle lejligheder, eller udvid skogarderoben med ballerinaer til særlige lejligheder. Til kjole og jeans Ballerinaer er feminine og har et let udtryk. De vil derfor uden tvivl komplimentere ethvert outfit. Lige meget om du vælger shorts, bukser eller kjole er ballerinaen det oplagte valg. Skoen stjæler ikke fokus, men sætter prikken over i’et med sin simple, feminine stil. Et væld af designs Vores store sortiment spænder bredt. Vi har både klassiske ballerinasko og modige nytænkninger af skoen. Vælg mellem mange farver og stilarter, og find den ballerina, der matcher netop din stil. Du kan også vælge ballerinaer med rem over foden - så er du sikker på at skoen sidder til. Komfort og femininitet Ballerinaen forener komfort og femininitet. Skoen er for det meste flad, og sikker tæt til foden. Derfor er den behagelig at have på hele sommeren igennem. De er nemme at tage af og på, så du hurtigt kan lade tæerne få lidt luft. Også til sarte fødder Vores udvalg af gode mærker er din garanti for komfort. Selvom du er krævende når det gælder fodtøj, eller måske har specielle udfordringer, kan du derfor sagtens vælge ballerinasko. Gå blot på opdagelse i vores sortiment, og fuldend sommergarderoben med et par moderigtige, lækre ballerinaer.
 • Slippers
  Slippers til damer Et par gode slippers kan bruges til mange formål. Brug dem som hjemmesko, på jobbet eller som sandaler! Hos Bitte Sko har vi et bredt udvalg af slippers til damer. Derfor kan du være sikker på at finde nogen, der opfylder dine ønsker - både når det kommer til komfort og stil. Oplagt som hjemmesko Brug slippers som hjemmesko, og undgå alt for varme fødder. Måske har du gulvvarme eller blot tendens til varme tæer. I så fald vil et par vamsede hjemmesko ofte blive for voldsomme. I stedet vil slippers være det oplagte valg. Med gode mærker, som Rohde og Birkenstock, er du sikret optimal komfort. Dine slippers vil være stødabsorberende, og du undgår trætte fødder. Perfekt på jobbet Hvis du har et job, hvor du er meget på fødderne, kender du alt til ømme, trætte fødder. Med et par gode slippers undgår du dette. De stødabsorberende slippers vil også skåne hele vejen op - igennem ben og ryg. Derfor vil hele din krop føles lettere, og arbejdsdagen bliver pludseligt overkommelig igen. Til den danske sommer Hvis du elsker luft til tæerne og sko, der er nemme at tage af og på, er slippers oplagte. De kan bruges som sandaler i det lune vejr. Dine fødder får masser af luft, og komforten gør sommerdagene udenfor til en leg. Smid nemt skoene når du gerne vil have sand mellem tæerne eller mærke græsset under dig, og smut i dine slippers igen når du skal ud og gå. Vi har slippers i mange designs og typer, der vil opfylde både dine krav om komfort og ønsker om stil. Har du særlige udfordringer, f.eks. på grund af gigt eller diabetes? Slippers kan give dine fødder ro. Hvis du er i tvivl om hvilke slippers du skal vælge står vi altid klar med råd og vejledning. Dine fødder er vores prioritet!
 • Hjemmesko
  Hjemmesko til damer Hjemmesko er uundværlige - både når du vil undgå ømme fødder og kolde tæer. De må gerne få varme, komfort og godt design til at gå op i en højere enhed. Derfor finder du hos Bitte Sko et bredt udvalg af hjemmesko, der kan matche ethvert behov. Komfort og friske fødder Ømme fødder er hæmmende for din hverdag. Har du gigt, diabetes eller andre udfordringer, er behovet for hjemmesko endnu større. Dog er de også et oplagt valg for dig, der bare gerne vil forkæle dine fødder. Hjemmeskoene vil absorbere stødene fra når du går, og du skåner derfor både fødder, ben og ryg. Bliv sat fri i din hverdag med hjemmesko, der sikrer dig friske fødder hele dagen lang. Hjemmesko i mange materialer og mærker Vores hjemmesko findes i flere af de bedste mærker og er fremstillet af mange forskellige materialer. Ønsker du at undgå kolde tæer bør du vælge et par vamsede, bløde hjemmesko. De vil være rare og behagelige og få din tæer til at glædes. Er det derimod komfort du er ude efter kan du se nærmere på et par hjemmesko i f.eks. filt eller skind. Gå på opdagelse i vores store udvalg af hjemmesko til damer, og find et par, der opfylder netop dine behov. Oplev glæden ved at komfort, varme og godt design følges ad - dine fødder vil takke dig!
 • Træsko
  Træsko til damer Træsko er praktiske sko med mange fordele. Derfor er de det oplagte valg både til hverdag og arbejde. Se vores udvalg af træsko af høj kvalitet herunder. Træsko - hvorfor? Træsko er et klassisk stykke fodtøj, der har været anvendt i mange år. Det er der en god grund til - især når det gælder træsko af god kvalitet. Træskoens sål vil nemlig støtte din svang, hvilket medfører en vuggende bevægelse. Det skaber en hensigtsmæssig måde at gå på, og belastningen mindskes på både fødder, ben og ryg. Er du på benene dagen lang er træsko derfor et oplagt valg. Sanita er lig med kvalitet Skal du opleve fordelene ved træsko er det vigtigt du anskaffer et par af god kvalitet. Derfor forhandler vi Sanita træsko, hvor der er tænkt over den mindste detalje. Træskoene er udelukkende fremstillede af gode materialer, hvilket gør dem slidstærke og holdbare. Vi garanterer at du bliver tilfreds med kvaliteten af Sanita træsko. Perfekt til jobbet Træskoenes komfort og design gør dem til det oplagte valg på mange arbejdspladser. De er nemme at holde rene og komforten sikrer dig friske fødder eller dagen lang. Vores træsko er skridhæmmende, og du skal blot vælge farve og om træskoene skal være med eller uden hælkappe. Oplev glæden ved gode træsko - dine fødder vil takke dig.
 • Gummistøvler
  Gummistøvler til damer Gummistøvler er uundværlige i det danske vejr. De kan bruges næsten hele året rundt, og er din garanti for tørre tæer. Gummistøvler behøver ikke være kiksede Før i tiden var gummistøvler ofte lidt kiksede. Sådan er det dog ikke mere! Nu kan du få moderigtige, farverige gummistøvler, der skaber glæde på en regnvejrsdag. Glæd du dig bare til at hoppe i vandpytter med gummistøvler, der får dig til at smile. Til korte og lange ture Gummistøvler er ikke kun til lange ture i silende regnvejr. Når græsset er vådt kan det være dejligt at holde tæerne varme med et par smarte gummistøvler, designede til kvinder. Skal du hoppe i vandpytter med dit barn, gå tur med din hund eller bare selv nyde en regnvejrstur er gummistøvler det oplagte valg.
 • Sneakers

Varer sidevis

Varer sidevis