Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Herre

Der er 192 varer.

Underkategorier

 • Sko
  Herresko Hos Bitte Sko finder du altid et stort udvalg af herresko og hvad enten du vægter design, materiale, funktionalitet eller komfort højst, er du sikker på at finde den rette sko her! Vi forhandler blandt andet sko af de kendte mærker Ambre, Crocs, Merrell, Puma og Selected. Herresko til hverdag og fest Vores typer af herresko omfatter blandt andet hyttesko, almindelige snøresko, løbesko og loafers. Hvor den traditionelle snøresko er ideel at have på gennem arbejdsdagen er vores populære hyttesko og loafers, med sine blødere materialer og mere behagelige komfort, oplagte afslapningssko i fritiden. Ambre som behagelig herresko Se f.eks. vores store udvalg i det danske skomærke Ambre, der altid er garant for en velsiddende og komfortabel sko i de bedste materialer. Skoen forener dermed et flot design og komfort, hvilket gør at man kan have skoen på i længere perioder uden at miste komforten. Kig dig omkring på webshoppen og find netop den sko der passer dig! Vi har altid mange modeller på lager og står klar til at rådgive dig omkring valget af din næste sko.
 • Sandaler
  Herresandaler Når vejret bliver lunt er det rart med luft til fødderne. Hos Bitte Sko finder du et stort udvalg af sandaler til mænd, og du behøver hverken gå på kompromis med stil eller komfort. Sandaler i den bedste kvalitet Dine fødder fortjener det bedste, og derfor forhandler vi kun sandaler af den højeste kvalitet. Fremstillet i holdbare materialer bliver et par gode sandaler din trofaste følgesvend hele sommeren igennem. Oplev komforten Når det endelig er tid til at skifte det tunge fodtøj ud med et par sandaler vil du opleve glæden ved lettere fodtøj. Denne glæde bliver endnu større når du vælger herresandaler, der sikrer en god komfort. Vi forhandler mærker som New Feet Medical og Rohde, der netop er kendetegnet ved at være gode ved dine fødder - hele dagen lang. Vi er med på moden Hos os får du både i pose og sæk. Vi lover dig herresandaler, der er gode ved dine fødder og samtidigt ser smarte ud. Vi har både slippers og sandaler, så du kan vælge netop den stil, der passer dig. Vores sandaler til mænd fremstår klassiske, men moderne. Oplev glæden ved smart fodtøj, der lader fødderne få luft. Er du i tvivl om hvilke herresandaler du skal vælge? Vi er specialister i godt fodtøj, og vil gerne hjælpe dig på vej. Hvis du har særlige udfordringer, såsom gigt eller diabetes, kan vi også være behjælpelige.
 • Hjemmesko
  Hjemmesko til herrer Der kan være mange årsager til at bruge hjemmesko. Derfor finder du hos Bitte Sko et stort sortiment af hjemmesko til herrer, der kan opfylde ethvert behov. Se vores store udvalg herunder. Til kolde fødder Måske er du kuldskær - måske er der fodkoldt hjemme hos dig. Uanset hvad er det aldrig rart at fryse om tæerne. Derfor er det oplagt med et par varme, behagelige hjemmesko, der holder dine fødder lune. Overvej hvad dit behov er, før du køber. Skal hjemmeskoene bare bruges om morgenen for at undgå det kolde gulv? Så kan du gå efter et par bløde, lune kamikker. Skal de derimod bruges hele dagen igennem, er det vigtigt også at tænke over komfort. Uanset dit behov har vi hjemmeskoene, der matcher det! Til ømme fødder Hjemmesko kan afhjælpe ømme fødder. Hvis du har gigt eller diabetes vil du ofte døje med ømme fødder, og det begrænser dig i din hverdag. Du kan også have andre udfordringer med dine fødder, der skaber et behov for hjemmesko - eller måske synes du bare, at det er rart. Hos Bitte Sko finder du et stort udvalg af komfortable hjemmesko, der hjælper imod ømme fødder. Flere har stødabsoberende såle eller ekstra støtte, der sikrer dine fødders trivsel hele dagen lang. Du vil også mærke at du står bedre fast med et par hjemmesko med gode såler, og hvis du døjer med bentøjet er det især rart at føle man står fast. Vores hjemmesko til herrer er alle af den bedste kvalitet, hvilket sikrer komfort, varme og åndbarhed. Det er din garanti for friske, lune fødder. Hvis du er i tvivl om hvilke hjemmesko, der bedst opfylder dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kender nemlig fødder - og fodtøj. Leder du efter hjemmesko til kvinder?
 • Slippers
  Slippers til herrer Hos Bitte Sko finder du et udvalg af slippers til mænd, der kan opfylde ethvert behov - året rundt. Hos os går kvalitet, komfort og stil op i en højere enhed, og dette ses i vores udvalg af slippers. Slippers indenfor Du kan bruge slippers indenfor, som hjemmesko. Hvis du døjer med ømme fødder, måske på grund af gigt eller diabetes, er det rart med stødabsorberende fodtøj, der får dig til at stå fast. Har du samtidigt varme fødder vil et par almindelige hjemmesko ofte blive træls for dig. Derfor er slippers et oplagt valg, når du har tendens til varme, ømme fødder. Finder du ikke det, du søger? Se vores store udvalg af hjemmesko til herrer her i stedet. Slippers udenfor Vil du gerne lufte tæerne og opleve friheden ved fodtøj, der er nemt at tage af og på er slippers oplagte. Vi har slippers til herrer i flere stile og design, og alle sikrer dine fødder luft og komfort. Synes du traditionelle sandaler bliver for besnærende, bør du overveje et par slippers, der kombinerer komfort og anvendelighed. Vil du gerne se hele vores store udvalg af sandaler til herrer? Se mere her. Hvis du er i tvivl om hvilke slippers til herrer du skal vælge - og om slippers kan opfylde dit behov - så kontakt os endelig. Vi står altid klar med råd og vejledning, for dine fødders velvære er vores topprioritet!
 • Hyttesko
  Hyttesko til herrer Hyttesko, der var moderne blandt andet i 1970’erne, er blevet populære igen. Det er sko uden snørebånd, der er lette at tage på. Hyttesko findes i et utal af modeller, og hos Bitte Sko finder du et stort udvalg af disse. Oplev komforten Hyttesko skal ikke snøres, og er derfor nemme at tage af og på. Samtidigt er det en hel sko, så den sidder til foden, så du opnår den største komfort. Nogle af vores modeller har velcrolukning, hvilket forstærker komforten uden at skoen bliver besværlig at tage på. Har du tendens til ømme fødder bør du overveje en hyttesko med en god sål. Fra klassisk til sporty Hyttesko kan se meget forskellige ud. Vi har alt fra klassiske sejlersko og moderne, sporty hyttesko. Derfor er du sikker på at kunne finde et par hyttesko, der opfylder matcher netop din stil. Sejlerskoen er fremstillet af lækre materialer, og fremstår elegant og let. Den er det perfekte valg til de lune sommeraftener eller hvis du befinder dig meget indendørs. Vi har også hyttesko af robuste materialer, der støtter din fod og er egnet til mere alsidig brug. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find de hyttesko, der matcher dine ønsker. Komfort, anvendelighed og design Hyttesko er blevet moderne igen af en årsag. De kombinerer komfort, anvendelighed og lækkert design. Derfor har de en stor målgruppe, da denne type sko appellerer til mange forskellige mennesker. Er du i tvivl om hvilke hyttesko, der opfylder dine behov? Læs mere under hver enkelt sko, eller kontakt os for råd og vejledning.
 • Træsko
  Træsko til herrer Hos Bitte Sko finder du klassiske træsko af den bedste kvalitet, der sikrer dig komfort og støtte - hele dagen igennem. Hvorfor vælge træsko? Træsko har en anatomisk udformet sål, der støtter din svang og giver plads til tæerne. Derudover fremmer træskoens design en vuggende bevægelse, der skaber en hensigtsmæssig måde at gå på. Den vuggende bevægelse vil helt automatisk mindske belastningen af både dine ben og nedre del af din ryg. Træsko er derfor det oplagte valg, hvis du er på benene hele dagen lang eller blot gerne vil undgå rygsmerter. Både til hverdag og arbejde Træsko er det oplagte valg, både hjemme og på arbejdet. Komforten og designet sikrer dig en god sko at være aktiv i, både inde og ude - og hjemme og ude. Træskoen er et populært valg inden for mange områder, f.eks. på sygehuse, i værkstedet eller i haven. Vælg din træsko Hos os kan du vælge mellem flere træsko. Vælg med eller uden hælkappe samt med antistatisk eller skridhæmmende sål. Tænk dit behov igennem, og find den træsko, der opfylder det bedst. Sanita - fordi vi tror på kvalitet Sanita er kendetegnet ved god kvalitet og komfort. Der er tænkt over den mindste detalje, for Sanita kender til fødder og godt fodtøj. Fremstillet af gode materialer er træskoene slidstærke og holdbare, og du vil med garanti blive tilfreds med den høje kvalitet.
 • Støvler
  Herrestøvler Hos BitteSko finder du et bredt sortiment af herrestøvler, så du kan komme helskindet igennem vinteren - uanset dit behov. Fra praktiske støvler … Den danske vinter kan være udfordrende for fodtøj. Derfor forhandler vi praktiske støvler til mænd, i den højeste kvalitet. De sikrer dig varme, tørre fødder hele vejen igennem, uanset hvilke udfordringer du giver dem. Vælg en vandtæt, foret model for at være garanteret tørre tæer. Er det komfort du går efter bør du overveje et par praktiske vinterstøvler med snøre. Så er du sikret at de sidder godt på foden, og du kan vandre med dem igennem regn og slud. … til elegante støvler Vinteren i Danmark kan være lang, og man kan nemt blive træt af fodtøj, der prioriterer de praktiske aspekter. Derfor kan du hos Bitte Sko også finde moderigtige, elegante støvler til mænd. Fremstillet i lækre, flotte materialer fremstår de stilrene og emmer af luksus. Du går ikke på kompromis med komfort når du vælger moderigtige støvler. Hos os går de to ting nemlig nemt hånd i hånd. Er du i tvivl om hvad du skal vælge - og om du skal følge moden eller vejret? Kontakt os for råd og vejledning. Vi guider dig til det rigtige valg af støvler!
 • Gummistøvler
 • Sneakers

Varer sidevis

Varer sidevis