Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Green Comfort

 

Green Comfort

STØVLER 300,- RABAT - UDVALGTE SKO 200,- RABATBioMechanic Energy Sole™

Den verdenspatenterede BioMechanic Energy Sole™ er kernen i Green Comforts produktprogram.

Den er indlagt som en løs indlægssål eller fuldt integreret i alle sko. Indlægssålen giver nogle helt unikke egenskaber til deres fodtøj. Sålen er lavet af et superelastisks materiale med den højest opnålige stødabsorbering og komfort. 

Materialet mister aldrig sin elasticitet og holder hele fodtøjets levetid. 
Ved at placere stødabsorberingen så tæt på foden som muligt aktiveres fodens små muskler og blodcirkulationen øges. Resultatet er mindre træthed og beskyttelse mod skader. 
Den høje elasticitet betyder at en stor del af returenergien ved bevægelse udnyttes.

Green Comfort stiller store krav til komforten i deres sko. Hvor der ikke anvendes skind, anvender de et liningsmatriale som de betegner Green Tex(TM) og som lever op til deres krav om renhed, miljøvenlighed og komfort. Desuden anvender de højteknologiske lininsgsmaterialer.

ProTex (TM) eller Green Tex liningsmaterialet PLUS (TM) er vind og vandafvisende, men stadig tillader foden at ånde.

OnSteam® er et liningsmatrale som også kaldes teknisk læder, da det opleves meget som læder. Men det er et mikrofiber materiale, der tillader en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder og som absorberer fugt lynhurtigt.  

Resultatet er en bedre komfort i fodtøj, der føles tørt. Materialet er antibakterielt. OnSteam® bliver ikke hårdt eller krakellerer, som læder kan gøre med tiden. Materialet er fri for crom og produceres uden effekt på CO2 balancen. 

Se mere

Varer sidevis