Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 KangaROOS-Viking

KangaROOS

 


Skal dit barn have nye vinterstøvler?


Vi har samlet nogle af de mest populære støvler fra Kangaroo, der opfylder alle kravene til en god vinterstøvle. Behagelige og slidstærke støvler fra Kangaroo, som vil passe på fødderne, hele vinteren igennem.


Kangaroo startede som løbesko. De første modeller bestod af en række modeller, der alle var udstyret med en lille, praktisk lomme på ydersiden til opbevaring af mønter, nøgler og andre småting. Igennem årene har Kangaroo udviklet sig til også at blive en favorit, indenfor børnestøvler.
Kangaroo laver lækre støvler, der vil få dine børn til at hoppe af glæde. Børnene vil elske designet, og du vil elske dem på grund af den høje funktionalitet.
Kangaroo støvler er udviklet ud fra en perfekt kombination af komfort, design og holdbarhed.
Med Kangaroo støvler får børn lov til at være børn. Ingen vandpyt eller klatretræ er et match for et par støvler fra Kangaroo. Det specielle Gore-Tex materiale, er både vand- og smudsafvisende, som holder de små fødder varme. Derudover tillader støvlerne også at fødderne kan ånde igennem materialet.


Kangaroo kender vigtigheden af at designe de helt rigtige støvler, der holder fødderne fri for fremtidige skader. Kangaroo støvler er udviklet til at sikre en perfekt komfort, der tager hensyn til at børns fødder er i konstant udvikling. Kangaroo støvler er derudover også utroligt billige, og derfor er de også nogle af de mest populære i Danmark.

Uanset faconen på dit barns fod, kan du finde støvler med den helt rigtige pasform.
Her finder du støvler der kan holde til børns aktive hverdag, og som holder fødderne sunde og friske. Se f.eks. den populære børnestøvle Kangaroos Viking Bifrost III-støvle der findes i både sort, blå og pink. Støvlen er lavet i både en drenge/- og pigeudgave og i materiale behandlet med Gore-Tex, som er perfekt til børnestøvler.

Se mere