Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Kappa

Kappa - italienske sportssko

Kappa sko - en verden af sport


Kappa sko er produceret af det kendte, italienske sportsmærke. Mærket har siden grundlæggelsen i 1967 haft en rig historie med hovedfokus på sport og har især været elsket inden for fodboldverdenen. Siden begyndelsen har Kappas designere altid været dedikerede til at øge udholdenheden hos sportsfolk. Samtidig er Kappa hovedsponsor for mange forskellige hold og klubber inden for en lang række sportsgrene.

I dag er Kappa fortsat kendt for sine lækre produkter og meget store produktkatalog, der omfatter sports- og fritidstøj, fritidssko og en lang række accessories som tasker, hovedbeklædning, håndklæder og badekåber.


Flere modeller af Kappa sko


Kappa sko har et tidløst design og er både funktionelle og meget komfortable. Fælles for skoene er, at de både er ideelle til sport men samtidig har et trendy design. Der kommer ofte nye kreative kollektioner, men de er alle i tråd med det sporty look.

Kappa er med sine italienske rødder kendt for at have en elegant og naturlig stil. I forhold til mange andre store sportsbrands har de holdt prisniveauet nede, og her får du virkelig høj kvalitet til få penge. Den sporty stil fylder i dag gadebilledet, og især mange unge vælger sportsmærker, når der skal købes nye sko. Med et par sko fra Kappa kan du være med på moden til en skarp pris.


Kappa hos Bitte Sko


Hos Bitte Sko forhandler vi de mest populære modeller inden for Kappa sko. Se eksempelvis modellen Kappa Ulaker SRB, der er en kombineret løbe- og træningssko fremstillet i et let materiale og moderne design. Kappa Gran Torino er en lækker kvalitetssneaker med solid gummisål, hvor der er virkelig er kælet for både design og kvalitet. Uanset om du skal bruge nye sko til hverdag eller træning, har Kappa altså en sko til formålet.

Se mere