Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Merrell

Merrell sko

SUPER TILBUD PÅ UDVALGTE VARER!

STØVLER 300,- RABAT -  SKO 200,- RABAT


  Fra Utahs bjerge til storbyens brosten.

Merrell begyndte som specialfremstillede cowboystøvler i 1970'erne, men da de i 1981 opfandt den første vandrestøvle på markedet skiftede de kurs - og i dag er Merrell et af de største outdoormærker i USA.

Men Merrell er ikke kun vandrestøvler og sko til eventyr i naturen. Efter filosofien om, at eventyr findes overalt og at man finder dem bedst ved at være åben - og ordentligt klædt på, har Merrell udvidet kollektionen til også at være fodtøj, der kan bruges i byen. Som noget helt unikt har Merrell udviklet en særlig sål, som er at finde i alle deres kvindesko.

Den såkaldte Q-form-teknik og strategisk placerede luftpuder tager højde for, at kvinder og mænd bevæger sig forskelligt, idet de sørger for, at foden støttes de rigtige steder, samtidig med at stødene til knæ og ryg mindskes. Fælles for alle Merrellprodukter er, at der aldrig gås på kompromis med kvalitet eller komfort - stil og elegance kan sagtens kombineres med behageligt fodtøj! Merrell laves til både mænd, kvinder og børn.Se mere

Varer sidevis