Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Puma

Puma

Puma sko


Puma er i dag et af de mest kendte sportsbrands i verden. De er især kendt for deres sportstøj, fritidstøj og sko. Deres sko er populære både hos den professionelle atlet, løberen, teenageren og familien. Uanset om du er på udkig efter løbe- eller fritidssko, er Puma et sikkert valg.


Forever faster


Virksomheden producerer under sloganet “forever faster”. De fremstiller sko, der er skabt til at bryde grænser og har siden deres grundlæggelse leveret sko til OL-deltagere. Mange guldvindere har igennem tiderne båret deres sko, og Usain Bolt slog også verdensrekorden i 100-meter med Puma sko på fødderne.


Sko til enhver smag


Hos Bittesko.dk fører vi dog meget andet end løbesko. Puma er kendt for deres store udvalg af forskellige designs, og de skaber sko i mange former og farver. De producerer både sko, der følger det ikoniske 70’er-look, og sko der følger de helt nye trends. Hos Bittesko.dk fører vi Puma-sko til både herrer og damer, og vi har et særligt stort udvalg inden for sko til børn.


Kunsten at købe børnesko


Når du er på udkig efter sko til dit barn, er det vigtigt at finde en sko med høj komfort, god bevægelighed og støtte. At købe sko til voksende børnefødder kan være en udfordring, men det kan være en fordel at købe skoene med såkaldt voksetillæg. Typisk skal der i en sko være 0,5 cm plads til foden. Det kalder man bevægelsestillæg, og det bør der være i alle sko. Hvis du ønsker en sko, som dit barn kan vokse i, kan du vælge en sko, der er 0,5-1 cm større end barnets normale størrelse. Det er naturligvis også afhængigt af dit barns alder, og det er individuelt hvor hurtigt børns fødder vokser. Det kan derfor være en fordel med mellemrum at måle dit barns fødder og notere resultatet ned. Det kan du bruge som hjælp, næste gang du skal købe nye sko til dit barn.


Puma børnesko - et populært valg


Pumas børnesko er både komfortable og smarte. Du finder eksempelvis modellerne Periscope, Peacoat, Liza og Speed, der alle egner sig til det aktive barn, som elsker sport og udendørsaktiviteter. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi har mange års erfaring i skobranchen og sidder altid klar til at hjælpe.


Et brand med meget historie


Puma er et brand, der har en mangeårig historie bag sig. Firmaet blev oprettet i 1924 i Tyskland under navnet Gebrüder Dassler Schufabrik. De to brødre, Adolf og Rudolf Dassler, drev firmaet sammen de første 24 år. Efter 2. verdenskrig blev de uvenner og besluttede at splitte firmaet op i to. Det ene firma blev starten på Adidas og det andet blev starten på Puma. Puma har i dag hovedsæde i Herzogenaurach i Tyskland, hvorfra de importerer tøj og sko til det meste af verden. De har et miljøbevidst perspektiv og har udarbejdet en plan, over hvordan de kan nedsætte CO2-udslippet fra blandt andet deres produktion og transport. Når du køber sko fra Puma, er du altså sikret, at skoene er produceret under ordentlige og bæredygtige forhold.

Se mere