Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Rohde

ROHDE sandaler og hjemmesko

Rohde hjemmesko


Rohde er et tysk skomærke, der har eksisteret siden 1862. De sidste 60 år har de udvidet produktionen og ejer i dag Europas mest avancerede skofabrik, hvor der produceres mere end 20.000 par Rohde sko om dagen. Rohde er kendt for at lave komfortable sko i kvalitetsmaterialer, der holder længe. Hos Bitte Sko indeholder vores sortiment både sandaler, sejlersko, sneakers, støvler og ikke mindst hjemmesko.


Specialister inden for hjemmesko


Rohde sko er nemlig kendt for deres komfortable og lette hjemmesko. Sålerne er både fleksible og støttende. Ønsker du en hjemmesko fra Rohde med ekstra komfort, kan du med fordel vælge en model med en dæksål i memory gel. Sålen tilpasser sig foden og giver ekstra stødabsorbering.  

Vi har et stort udvalg af Rohde hjemmesko her på siden. Skoene er lavet af materialerne filt, uld og softnappa, der er behagelige og holder fødderne varme. Hvis du leder efter et par hjemmesko, der er nemme at komme i, er de åbne modeller et godt valg. Fryser du nemt, kan det være en fordel at vælge et par lukkede hjemmesko, som typisk holder bedre på varmen.

Nogle af Rohdes hjemmesko er produceret i en G-vidde, som passer til lidt bredere fødder. Har du smalle fødder, har vi også hjemmesko, der kan justeres med velcro eller spænder. I alle hjemmeskoene er det muligt at lægge indlæg i, hvis man har behov for det.


Se vores udvalg af Rohde sko


Uanset om du leder efter nye sandaler, hjemmesko eller støvler, kan du finde det her. Rohde laver sko i mange forskellige farvekombinationer og med interessante detaljer. Fælles for alle skoene er deres klassiske design med et tvist af et moderne touch. Det burde altså være muligt at finde en sko til enhver smag.

Se mere

Varer sidevis