Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Sanita

Sanita

Sanita er kendetegnet ved komfort og kvalitet. De fremstiller træsko, der er noget ud over det sædvanlige - og dine fødder vil glædes over Sanita.


Når kun det bedste er godt nok


Sanita træsko er fremstillet af de bedste råvarer. Sålerne består af fleksibelt gummi, der følger foden. Ydersålen er fremstillet af polyurethane (PU), der er stabilt og slidstærkt. Læderet på oversiden er vandafvisende og derfor nem at rengøre og vedligeholde.


Komfort over alle grænser


Sanita er lig med komfort. De fleksible såler følger foden, og du vil konstant have støtte. Sålerne er anatomisk udformede og støtter din svang. Træskoenes udformning skaber en vuggende bevægelse, når du bevæger dig, og det minimerer det stød, der går op igennem ben og ryg. Derfor afhjælper Sanita sko smerter i nedre ryg samt ben.


Perfekte til jobbet


Hvis du har et arbejde, hvor du er på benene hele dagen, har du brug for godt fodtøj. Derfor er Sanita det oplagte valg. Træskoene er nemme at rengøre, og den høje komfort vil holde dig på højkant hele arbejdsdagen igennem. Når kun det allerbedste er godt nok - så er Sanita svaret.

Se mere