Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Trigger

Trigger by BundgaardTrigger støvler

Trigger bliver produceret af danske Bundgaard, som har eksisteret siden 1904. Det er derfor et veletableret brand med mange års erfaring bag sig. Trigger producerer støvler til både mænd, kvinder og børn. Støvlerne er fleksible, lette og rare at have på.

Trigger termostøvler

Trigger er kendt for sine termostøvler, som især er populære i småbørnsfamilier. Pasformen er i top, så børnenes fødder sidder ordentligt fast i støvlen, og der ikke opstår vabler eller gnavsår. Triggers termostøvler kan holde børnenes fødder varme ned til -30 grader og er derfor perfekte under den kolde, danske vinter.

Støvlernes kvalitet er i top, og de er behagelige at gå i. Komforten og funktionalitet er vigtig, da børn ofte bruger timevis udendørs på børnehavens legeplads. Termostøvlerne har fuld bevægelsesfrihed, hvilket er vigtigt for børnefødder, som konstant vokser.

Trigger støvlerne er lavet af PVC og har en stærk sål med seks lag. Lagene giver både varme og stødabsorbering. Indvendigt er støvlerne foret med bomuld. De er produceret uden syninger og er derfor 100% vandtætte. Støvlerne har reflekser, så barnet nemmere kan ses i mørket. Alt i alt får du altså en utrolig høj kvalitet til en fornuftig pris.

Nem vedligeholdelse

Trigger termostøvler er nemme at vedligeholde. Støvlerne har en udtagelig indlægssål, som kan vaskes på 30 grader. Selve støvlen kan også komme i vaskemaskinen, men vi anbefaler at man ikke gør det ofte, da det slider på støvlerne. Husk at vaske dem i en vaskepose!

Trigger støvler i mange farver

Hos Bitte sko har vi et stort sortiment af Trigger termostøvler. Vi har både støvler til kvinder, mænd og børn. Støvlerne findes i flere forskellige farver, så det burde være muligt at finde et par, der matcher enhver smag.Se mere