Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Vagabond


Vagabond

 SUPER TILBUD PÅ UDVALGTE VARER! 

Vagabond sko handler om kvalitet


Vagabond er bygget på ønsket om at lave sko af højeste kvalitet.
Derfor varetager Vagabond selv hele produktionen af deres sko, for at kvalitetssikre hele processen.
Vagabond sko har en oprigtig interesse i at designe moderigtige sko med de rigtige materialer, og med stor komfort. Derfor gennemgår hver sko en streng kvalitetskontrol, for at sikre at den lever op til den strenge Vagabond standard.
Vagabond sko finder deres inspiration i alt fra arkitektur til musik og film, der skaber de stilrene sko, der kendetegner det svenske mærke.
Hvert design fødes i Vagabonds unikke designstudie i Sverige. Her udvikler en gruppe designere alle kollektioner fra bunden. Intet er overladt til tilfældighederne, og derfor er Vagabond også et af de mest populære skomærker i Skandinavien.
Vi har samlet en lang række sko og støvler fra Vagabond, som du finder herunder.


Vagabond sko handler om bæredygtighed


Ud over design, handler Vagabond sko også om bæredygtighed.
Vagabond sko arbejder hver dag på at få en produktion der tager hensyn til dyrevelfærd og miljø. Derfor er vagabond sko også lavet af bæredygtige materialer, uden unødvendige kemikalier, der kan skade både dig og naturen.
Vagabond sko arbejder blandt andet også på en helt ny skolinje uden læder som kaldes ‘Non-Animal Collection’, som er en del af missionen om at skabe en mere holdbar fremtid.


Vagabond sko til enhver kvinde


Vagabond har specialiseret sig i at lave sko til alle kvinder. Vores udvalg indeholder blandt andet de elegante ballerinasko og Chelsea støvler, som er nogle af de mest populære designs lige nu. Derudover findes Vagabond sko også i alt fra ruskind til læder, så uanset dit temperament, kan du finde sko der passer til dig.


Se vores store udvalg herunder. Om det er tid til varme vinterstøvler, eller lette sommersko, så kan du finde dine nye Vagabond sko lige her.

Se mere

Varer sidevis