Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Vagabond


Vagabond

 SUPER TILBUD PÅ UDVALGTE VARER! 

Vagabond sko handler om kvalitet


Vagabond er bygget på ønsket om at lave moderigtige sko af højeste kvalitet. Skofirmaet foretager hele designprocessen af skoene i i eget designstudie i Sverige. Her udvikler en gruppe designere alle kollektioner fra bunden. Intet er overladt til tilfældighederne, og derfor er mærket også et af de mest populære i Skandinavien


Vagabond varetager selv hele produktionen af deres sko og holder tæt kontakt til sine få producenter for at kvalitetssikre hele processen. Designerne ønsker at skabe ikke blot smukke, men også komfortable sko. Med firmaets store interesse for ordentlig kvalitet og gode materialer, er du sikret en god sko, hver gang du køber Vagabond sko.


Alle sko og støvler gennemgår en streng kvalitetskontrol, for at sikre at den lever op til den strenge kvalitetsstandard. Vagabonds designere finder inspiration i alt fra arkitektur til musik og film for at skabe de stilrene sko, der kendetegner det svenske mærke.


Vagabond sko handler om bæredygtighed


Ud over design, handler Vagabond sko også om bæredygtighed, både når det drejer sig om miljø og om mennesker. Deres produktion skal tage hensyn til miljø, dyrevelfærd og de mennesker, der producerer skoene.


Derfor er Vagabond sko lavet af bæredygtige materialer uden unødvendige kemikalier, der kan skade både dig og naturen. Producenten arbejder mod at bruge udelukkende allergivenligt kromfrit inderfor og økologisk, GOTS-certificeret bomuld.  Desuden arbejdes der også på en helt ny skolinje uden læder som kaldes ‘Non-Animal Collection’, der også er en del af missionen om at skabe en mere holdbar fremtid. Firmaet har fokus på cirkulær produktion, hvor du kan returnere dine brugte sko til firmaet, så de kan genbruges.


Vagabond sko til enhver kvinde


Vagabond har specialiseret sig i at lave moderigtige sko til alle kvinder og har noget for alle. Vores udvalg indeholder blandt andet de elegante ballerinasko og Chelsea støvler, som er nogle af de mest populære designs lige nu. Kollektionen indeholder altid en lang række farver og materialer i alt fra stof, læder og ruskind, så du altid kan finde noget, der passer lige til din stil.


Se vores store udvalg herunder. Du finder både varme vinterstøvler og lette sommersko, så der er noget til alle årstider.Se mere

Varer sidevis