Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Tasker

Der er 52 varer.

Skoletasker

Vi har samlet et stort udvalg af skoletasker fra populære mærker såsom Fjällraven, Eastpak, Lego og Jeva. Vi har udvalgt nogle af de bedste tasker fra de store mærker, med god ergonomi og flot design.

Hvilken skoletaske bør du vælge?

Danske børn og unge bruger utallige timer hver uge, med en skoletaske på ryggen. Cykelturen til skole, ventetiden på bussen eller udflugt med klassen, foregår ofte med skoletasken. Derfor er det også vigtigt at skoletasken passer til barnet eller den unge, uden at ødelægge ryggen.

Ved valg af skoletaske, bør man altid købe en taske der er stor nok, uden dog at være for stor. Hvis skoletasken bliver for stor skader det bøgerne, og giver ekstra vægt at bære. Et godt råd er derfor at kigge på rummeligheden, når der vælges skoletaske. Størrelsen på skoletasken kan afhænge af om der skal være plads til en bærbar computer, bøger eller begge ting.
Derudover skal skoletasken følge ryggens svaj, da der ellers hurtigt kan opstå et ubehag i ryggen, hvis tasken bliver tung. Et godt tip til at vælge skoletaske, er altid at vælge en taske der ikke er bredere end barnet, eller den unges skuldre.
Det kan også være en god idé at vælge skoletaske med reflekser, særligt hvis barnet eller den unge går eller cykler i skole. For de mindre børn, bør lynlåse og spænder være nemme at bruge, så barnet selv kan justere efter behag. Dog anbefales det altid at skoletasken sidder på den øverste del af ryggen, og ikke nede på lænden.

Her finder du et stort udvalg af funktionelle og stilfulde skoletasker, til fornuftige priser. Vi forhandler både tasker til de små der skal til at starte i skole, og til gymnasieelever eller universitetsstuderende.

Se vores sortiment herunder og find den perfekte taske der passer til dig, eller dit barn.

Underkategorier

 • Fjällräven
  Rygsække fra Fjällräven Her finder du vores store udvalg af Fjällräven rygsække og tasker. Vi har alle de kendte modeller som den klassiske Kånken, skoletasker, computertasker, skuldertaske og til familiens yngste har vi den populære Fjällräven Kånken Mini. I 1950 var den 14-årige svenske dreng, Åke Nordin, på vandretur i bjergene ved Västerbotten med en god ven. Åke var spejder, og elskede at være ude i naturen, men han var ikke så glad for at bære rundt på hans tunge grej i en taske, der tvang ham til at gå foroverbøjet, fordi tasken hang langt nede på ryggen. Det var bestemt ikke en ideel løsning til en spejder ifølge Åke. Han havde læst, at hvis man skulle bære tunge ting, var det bedst, at det sad højt på ryggen. Derfor byggede han en rygsækramme af træ, som ti år senere blev starten på virksomheden Fjällräven. I dag har Fjällräven et rigtigt stort udvalg af rygsække, men fælles for dem alle er, at de bygger på princippet om, at hvis man skal bære tunge ting, skal rygsækken sidde højt på ryggen. Fjällräven klassikere Den mest populære rygsæk gennem tiden er den klassiske Fjällräven Kånken. Den fås i mange forskellige farver og størrelser, fra mini til maxi. Det betyder, at de er ideelle som skoletasker for børn i alle aldre og også som børnehavetaske. Skal du have plads til din computer, fås Kånken også med særskilt rum til computeren. Den klassiske Kånken rygsæk fra 1978 fås også i en mere miljøvenlig og bæredygtig rygsæk - Re-Kånken. Den er fremstillet i genbrugsmateriale fra engangsflasker, og kan derfor nemt genanvendes, når den har tjent sin lange levetid. Det klassiske, velkendte design er naturligvis bevaret. Nyere, smarte tasker Er du på udkig efter andet end de klassiske rygsække, har vi også et udvalg af nyere, moderne skuldertasker og bytasker. Fjällräven Totepack er ideel til en alt lige fra en strøgtur til en picnic, da den kan bæres i hånden, over skulderen eller som rygsæk. Fjällräven, Fjællræven, Fjeldræven Gennem tiden har Fjällräven fået et par fordanskede kælenavne, fordi vi i det danske sprog ikke gør brug af omlyd. Derfor ser man ofte danskere skrive “Fjeldræven”, men det er de klassiske originaler fra Fjällräven, der menes, og ikke uoriginale kopier. Det har da også sin charme, at et rygsækmærke, der gennem tiden har været utrolig populær i Danmark, har fået sit eget danske navn.
 • Eastpack
  Eastpak tasker Eastpak - kvalitet fra begyndelsen Eastpak blev etableret i 1952 i Boston og i virksomhedens spæde start, blev der primært produceret duffelbags til det kvalitetsbevidste amerikanske militær. Siden da er kollektionen blevet udvidet betragteligt. I dag specialiserer virksomheden sig i alt til den moderne rejsende, der stiller store krav til sine produkter, der blandt omfatter tasker, rygsække og bæltetasker. Tasker til den urbane rejsende I dag er Eastpak en global virksomhed med et betragteligt varekatalog, der primært henvender sig moderne rejsende, der både vægter høj kvalitet men samtidig et lækkert moderigtig produkt. I de senere år har virksomheden forsøgt at genopfinde konceptet urban mobility, der er produkter der primært henvender sig til mennesker der bor, arbejder og lever i byen. Konceptet omfatter en række produkter fra praktiske rygsække til smarte skuldertasker og fås i et stort udvalg fra friske storbyfarver! Stort udvalg af Eastpak tasker Hos Bitte Sko forhandler vi en stor del af Eastpaks populære modeller til den helt rigtige pris! Se dig omkring på siden og bliv inspireret af modellernes friske mønstre og farver der er med til at definere netop din unikke stil! Om du mangler en lækker Eastpak-taske til hverdagsbrug eller til sommerens storbyferie er du hos Bitte Sko sikker på at finde hvad du søger!
 • Lego
  Lego tasker Lego Friends er meget mere end legetøj For Lego har idealet altid været at skabe legetøj der gør, at børn kan lege godt. Dette mantra har virksomheden tydeligvis forsøgt at overføre til den nye serie af produkter der under navnet LEGO Friends ikke bare omfatter byggeklodser og legetøj, men også en større produktrække af blandt andet tøj, madkasser, drikkedunke, sengetøj og skoletasker. Lego Friends-tasker i høj, slidstærk kvalitet Lego Friends-taskeserien består af en række flotte og farverige tasker med motiver fra LEGO-universet. Alle taskerne er fremstillet i slidstærke og vandafvisende materialer, der kan holde til alle aktiviteterne i hverdagen. Samtidig leveres skoletaskerne med reflekser, så barnet kan ses af andre i trafikken. Med en LEGO Friends-taske er du derfor sikret et lækkert, holdbart kvalitetsprodukt. Hos Bitte Sko fører vi et stort udvalg i tasker fra LEGO Friends. Kig dig omkring i webshoppen og bliv inspireret af LEGOs farverige og fortryllende univers.
 • Jeva
  Jeva skoletasker Hos Bitte Sko er komfort vigtig - derfor handler vi et bredt udvalg af Jeva tasker, hvor netop komfort er i centrum. Mange års erfaring Jeva er en familieejet virksomhed med mange års erfaring. De har i mange år været kendt for innovation og nytænkning, når det gælder rygsække til børn. Dette sås blandt andet i 1970’erne, hvor de lancerede skoletasker med integreret drikkedunk, madkasse og gymnastikpose! Pas på barnets ryg Dit barn vil i mange år slæbe tunge tasker til og fra skole. Giv derfor barnet den bedste start med en Jeva skoletaske, der passer på dit barn. Med særlige rygstøttesystemer, god udformning af bæreremme og en anvendelig brystrem skåner Jeva tasken dit barns ryg mest muligt. Funktionalitet og anvendelse Jeva vægter god kvalitet - og god funktionalitet. Barnets selvstændighed styrkes, fordi taskens udformning sikrer at det selv kan komme i alle taskens rum - uden hjælp eller assistance. Taskerne er udformet med tanke på ergonomi, lav vægt og god kvalitet. Når disse tre ting forenes skabes en taske, som barnet vil elske at gå med. Jeva har i mange år nydt en velfortjent popularitet hos børn - og deres forældre. Taskerne har et frisk design, der glæder barnet. Funktionalitet og ergonomi glæder forælderen, der trygt kan sende barnet afsted - vel vidende at funktionalitet og komfort er sikret.

Varer sidevis

Varer sidevis