Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Eastpack

Der er 2 varer.

Eastpak tasker

Eastpak - kvalitet fra begyndelsen

Eastpak blev etableret i 1952 i Boston og i virksomhedens spæde start, blev der primært produceret duffelbags til det kvalitetsbevidste amerikanske militær. Siden da er kollektionen blevet udvidet betragteligt. I dag specialiserer virksomheden sig i alt til den moderne rejsende, der stiller store krav til sine produkter, der blandt omfatter tasker, rygsække og bæltetasker.

Tasker til den urbane rejsende

I dag er Eastpak en global virksomhed med et betragteligt varekatalog, der primært henvender sig moderne rejsende, der både vægter høj kvalitet men samtidig et lækkert moderigtig produkt. I de senere år har virksomheden forsøgt at genopfinde konceptet urban mobility, der er produkter der primært henvender sig til mennesker der bor, arbejder og lever i byen. Konceptet omfatter en række produkter fra praktiske rygsække til smarte skuldertasker og fås i et stort udvalg fra friske storbyfarver!

Stort udvalg af Eastpak tasker

Hos Bitte Sko forhandler vi en stor del af Eastpaks populære modeller til den helt rigtige pris! Se dig omkring på siden og bliv inspireret af modellernes friske mønstre og farver der er med til at definere netop din unikke stil! Om du mangler en lækker Eastpak-taske til hverdagsbrug eller til sommerens storbyferie er du hos Bitte Sko sikker på at finde hvad du søger!