Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Fjällräven

Der er 10 varer.

Rygsække fra Fjällräven

Her finder du vores store udvalg af Fjällräven rygsække og tasker. Vi har alle de kendte modeller som den klassiske Kånken, skoletasker, computertasker, skuldertaske og til familiens yngste har vi den populære Fjällräven Kånken Mini.

I 1950 var den 14-årige svenske dreng, Åke Nordin, på vandretur i bjergene ved Västerbotten med en god ven. Åke var spejder, og elskede at være ude i naturen, men han var ikke så glad for at bære rundt på hans tunge grej i en taske, der tvang ham til at gå foroverbøjet, fordi tasken hang langt nede på ryggen. Det var bestemt ikke en ideel løsning til en spejder ifølge Åke. Han havde læst, at hvis man skulle bære tunge ting, var det bedst, at det sad højt på ryggen. Derfor byggede han en rygsækramme af træ, som ti år senere blev starten på virksomheden Fjällräven. I dag har Fjällräven et rigtigt stort udvalg af rygsække, men fælles for dem alle er, at de bygger på princippet om, at hvis man skal bære tunge ting, skal rygsækken sidde højt på ryggen.

Fjällräven klassikere

Den mest populære rygsæk gennem tiden er den klassiske Fjällräven Kånken. Den fås i mange forskellige farver og størrelser, fra mini til maxi. Det betyder, at de er ideelle som skoletasker for børn i alle aldre og også som børnehavetaske. Skal du have plads til din computer, fås Kånken også med særskilt rum til computeren. Den klassiske Kånken rygsæk fra 1978 fås også i en mere miljøvenlig og bæredygtig rygsæk - Re-Kånken. Den er fremstillet i genbrugsmateriale fra engangsflasker, og kan derfor nemt genanvendes, når den har tjent sin lange levetid. Det klassiske, velkendte design er naturligvis bevaret.

Nyere, smarte tasker

Er du på udkig efter andet end de klassiske rygsække, har vi også et udvalg af nyere, moderne skuldertasker og bytasker. Fjällräven Totepack er ideel til en alt lige fra en strøgtur til en picnic, da den kan bæres i hånden, over skulderen eller som rygsæk.

Fjällräven, Fjællræven, Fjeldræven

Gennem tiden har Fjällräven fået et par fordanskede kælenavne, fordi vi i det danske sprog ikke gør brug af omlyd. Derfor ser man ofte danskere skrive “Fjeldræven”, men det er de klassiske originaler fra Fjällräven, der menes, og ikke uoriginale kopier. Det har da også sin charme, at et rygsækmærke, der gennem tiden har været utrolig populær i Danmark, har fået sit eget danske navn.