Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Jeva

Der er ingen varer

Jeva skoletasker

Hos Bitte Sko er komfort vigtig - derfor handler vi et bredt udvalg af Jeva tasker, hvor netop komfort er i centrum.

Mange års erfaring

Jeva er en familieejet virksomhed med mange års erfaring. De har i mange år været kendt for innovation og nytænkning, når det gælder rygsække til børn. Dette sås blandt andet i 1970’erne, hvor de lancerede skoletasker med integreret drikkedunk, madkasse og gymnastikpose!

Pas på barnets ryg

Dit barn vil i mange år slæbe tunge tasker til og fra skole. Giv derfor barnet den bedste start med en Jeva skoletaske, der passer på dit barn. Med særlige rygstøttesystemer, god udformning af bæreremme og en anvendelig brystrem skåner Jeva tasken dit barns ryg mest muligt.

Funktionalitet og anvendelse

Jeva vægter god kvalitet - og god funktionalitet. Barnets selvstændighed styrkes, fordi taskens udformning sikrer at det selv kan komme i alle taskens rum - uden hjælp eller assistance. Taskerne er udformet med tanke på ergonomi, lav vægt og god kvalitet. Når disse tre ting forenes skabes en taske, som barnet vil elske at gå med.

Jeva har i mange år nydt en velfortjent popularitet hos børn - og deres forældre. Taskerne har et frisk design, der glæder barnet. Funktionalitet og ergonomi glæder forælderen, der trygt kan sende barnet afsted - vel vidende at funktionalitet og komfort er sikret.