Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Caprice

 

Caprice - Walking on air

Caprice er kendt for komfortabelt fodtøj, der forener design og velvære. Det innovative brand blev skabt i 1990 og har en vision om at skabe den perfekte sko.


Kvalitet, der kan både ses og mærkes


Caprice sko er kvalitet hele vejen igennem. Ved første øjekast bliver du mødt af et flot design, hvor der er fokus på detaljen. Når du mærker efter, er det tydeligt at skoene er fremstillet af det bedste læder, der sikrer at kvaliteten er i top. Tager du skoene på opdager du straks den gode pasform. Sådan forener Caprice design og komfort.


Walking on air


Med Caprice-sko på fødderne vil det føles som at gå på skyer. Det har givet navn til Caprices patenterede “walking on air”-oplevelse. Sensationen skabes ved en sål, der har intet mindre end 300 små luftbobler. Det sikrer sig en god stødabsorbering og leder fugt væk. Derfor vil du hele dagen kunne glædes over friske fødder.


onAIR Antishock


Caprices egen onAIR Antishock gør det rart at gå. Hælen vil absorbere størstedelen af stødene, der kommer når man går. Det skåner din ryg, fordi du ikke længere sender stød igennem kroppen ved hvert eneste skridt. Vær på fødderne hele dagen - og oplev velvære i hele kroppen.


Caprice er det oplagte valg, når du tør sætte krav til både stil og komfort. Se vores store udvalg af Caprice sko herunder og vælg dem, der matcher din stil bedst.

Se mere