Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 80 15 90

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 Selected - Jack & Jones

Jack & Jones

SELECTED HOMME

Selected Homme sko og Jack & Jones sko


Hos Bitte Sko finder du et bredt udvalg af Selected Homme sko og Jack & Jones sko. Bestseller A/S står bag begge brands, som henvender sig til moderne mand, der ønsker sko i høj kvalitet til en fornuftig pris. Skoene findes i mange forskellige modeller og materialer - alt fra kanvas til skind og ruskind. Fælles for skoene er den høje kvalitet og gode komfort. Uanset om du er på udkig efter nye sneakers, snørestøvler eller sailorsko kan de findes her.


Selected Homme sko - moderne maskulinitet


Sko fra Selected Homme forener mode og maskulinitet. Resultatet er de lækreste herresko, der både passer til arbejdsdagen eller en bytur lørdag aften.

Brandet blev skabt i 1997 og har siden da vokset sig større og større. Selected Homme sko har et gennemgående skandinavisk udseende, der appellerer til den moderne, modebevidste mand. Kvalitet og design går hånd i hånd, og med Selected Homme får du en sko, der opfylder alle dine krav.

Selected Homme producerer både sko, der følger de nyeste trends og klassiske sko. Fælles for alle modellerne er, at de har et casual og sofistikeret look. Se vores store sortiment af Selected Homme sko herunder, der både indeholder sneakers, sailorsko, herresko og støvler. Lad dig imponere af det stilrene design og den gode kvalitet.


Jack & Jones sko - casual og cool


Jack & Jones blev etableret i 1989 og har været eksperter inden for denim og jeans. I dag er brandet en af Europas førende producenter inden for herremode, og nu sætter de også et aftryk på skomoden. Jack & Jones sko henvender sig til den modebevidste mand, der går efter et selvsikkert og afslappet look.

Hos Bitte sko finder du sko fra Jack & Jones i alle afskygninger. I vores sortiment har vi både sneakers og støvler i forskellige materialer og farver.

Se mere